Tuesday, November 11, 2008

Tarian Hebat -wakakaka-

TARIAN ISTANA

Cik Dida kte time ni "ANAZ! bru nmpk dahi awak. sblm ni mcm xde dahi!"
(abis, time kelas dia rmbt aku tutup dahi. nk wat cmne.hahaha)



hahaha.
ari paling gampang aku adalah 6/11/08.
mahu xgampang, dh aku kne mnari.
klu aku terrer xpe r.
ni dh mcm robot tercabut skrew.
hahaha.
pe pn relex dan cool je.
xnk tercabut bontot aku nk ikut flow nari tu.
azab gle!
tgk kt gambar mmg segak pakaian kteorg tp nari..NAH.
hahaha.
dalam erti kata laen
sumbang.
hahaha tp.
COOL.
susah beb.
tp besh!

itu dia..tarian daripada atoi dan ayu .cukup manis si putera artis (atoi) ni.wakaka

hahaha.ini tarian bermain bola sepak drpd geng lelaki. cik dida kte "korg ni putera raja, jd kene gagah mcm putera raja". oleh kerana silap pendengaran, terfaham "korg nelayan, jd jom ke laut".hahahah. sume menari mcm nk g menangkap ikan ke laut. ade ke kanan ade ke kiri. last skali sume kte "hentam sje la"


fuh. geng pempuan plak steady. diorg sume penari pro. hahaha. mmg cun r nari. tapi pempuan pn ari tu sume ke laut jgk ikut suami.hahahaha.jd pempuan! "Hentam je la"

4 comments:

purple puppet said...

huhkk....cool...;p

BEAN said...

pandai ka ang menari.. wuahahaha!!!

idmalina mohamad ideris said...

aku msih ingt statement cik dida tu...bila stiap kali tgk vdeo korg yg aku rakam...best je....next sem korg jumpa cik dida lg..ha..tunjuk2 kan lah dahi kau tu ya...TQ.

Naz said...

hahahah.
ko de video ek.
nnt aku amek.
hahaha.
cik dida frust xdpt tgk aku pnye dahi.
hahaha