Thursday, November 20, 2008

kali pertama masuk surat khabar!

kali pertama aku msuk surat kabar.
hahaha.
biarpun surat kaba lme jnji masuk.
time ni aku ngn arip dan syuk dua2 dri serambi(myspace/serambigroup) nyanyi kt umah pena.
dlm tu, ya Allah mcm2 org2 terkenal ade.
segan siot.
pak agi sruh arif ajak spe2 g nyanyi ngn dia.
kebetulan plak aku xde duit.
hahaha. duit poket!
arif pn ajak r aku tp senyap2 tkut org laen terase (dia dh trase pn) pdn mko!
arip ajak aku pn sbb pak agi sruh cri lgi 3 org je.
jd aku, syuk ngn arip je la.
jd aku pn melontarknla sore yg kureng sdp ni.
hahaha.
jd la.
jnji COOL!

dalam akhbar tu tulis mcm ni :
"Selain bacaan puisi, para tetamu juga dihiburkan oleh kumpulan Armada dari Fakulti Teknologi Kreatif & Artistik (FACT), Universiti Teknologi Malaysia (UiTM), Shah Alam, Selangor dengan lagu berjudul Datang Lagi, Tiada dan Without."
-http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2008&dt=1016&pub=Utusan_Malaysia&sec=Sastera&pg=sa_01.htm-
terima kaseh kt abg utusan tu (ABD. AZIZ ITAR).
yeah!

3 comments:

The way i are said...

wah..
membe aku artis..
ahaha..

puTrisha said...

anaz...wahh...nme aku sha shi shu...best btol..

Naz said...

artis pe jaa.
hahaha.
sha shi shu.
hahaha.
ok r tu