Friday, November 7, 2008

Meriam dan Sepanjang perjalanan ini.

MERIAM

poster by Hilmi

hahahaha.
ni la poster aku punye final lakonan karektor. semuanya berjalan dengan lancar tanpa sebarang masalah dan aku bangga dengan squad aku kerana melakukan yang terbaik untuk show itu. sesuatu yang boleh dibangga kan. cerita meriam berkisarkan tentang perasaan sorg adek yang nk maen meriam besi tapi abg dia xbg. mood seronok ditunjukkan sejak awal cerita sebb adek ni sorg yg nakal sampai la dipenghujung cerita adek meninggal akibat daripada meriam buluh yang di cucuh olehnya. dh xleh raya
wakaka


gambar ini menunjukkan kami berada dlam mood berlakon(konon)hahaha! tahniah kawan-kawan sebab berjaya menarik ati penonton yg hadir. set lakon sgt cool dan kita wat sendiri beb!!. ada penonton yang ketawa, ada yang menangis (ibu : mak aswad) .YAHOO!


SEPANJANG PERJALANAN INI

satu lagi teater yang di persembahkan pada ari tu . kali ni grup 2 dalam kelas aku plak membuat persembahan. jalan cerita yang agak slow tetapi memberi kesan yang mendalam kepada penonton. ditambah pulak ngn lagu tema yang dicipta oleh Arip menjadikan cerita ini lebih menarik.cerita yang berkisarkan orang palestine yang duduk di london kembali ke palestine mencari maknya.dlam nk smpai tu mcm2 dia nmpk.nme pn palestine.org terbaring kt jalan ke pe ke dh jd mcm kebiasaan. cilaka pnye kafir!. smpai last skli dia jmp mak dia. mak dia adalah org persatuan bulan sabit merah.huhuhuhuh

Tahniah jugak kt bdk2 sepanjang perjalanan. show diorg pn cool. set lakon pun cool (siap de projektor lg). yg penting dua2 cool. skrg tggu je en. Mazlan bg markah.hahaha.

Sume Gambar Credit to kamil (carmale.fotopages.com)




3 comments:

puTrisha said...

ANAZ....
mane gambar aku ni?(sha)
oooooo
xletak ek..
hehehehe
weh...
links aku...kat :-
www.ciksha-putrisha.blogspot.com

idmalina mohamad ideris said...

eheh...gbr aji kata atas tu mcm cik syahrul pun ada....

Naz said...

mmg cik sharul pn ajie tu.
hahahaha