Saturday, November 22, 2008

kejadian X-gig td.




aku ngn kamil g ke rumm jungle tgk X-gig anjuran Xfresh Fm, kami x hot,kami cool.
mmg ipoh masih lg rmai bdk2 yg inginkan gig yg power kembali ke sini.
mmg ramai sampai pengunjung Lost World of Tambun pun dah xnmpk.
hahaha.
aku duduk d barisan hadapan bersama bdk2 dlm tu yg aku rse bwh umur g.
kul 2 pm, the jeffry, band bdk2 sg.siput perform. ok la persembahan diorg main 3 lagu. xde la dgr bunyi sumbang ke pe ke.
abeh je bdk2 tu naik la plak Muck. time ni sume crowd dh tunjuk belang diorg.
muck jgk main 3 lagu. wonderful world of, orange school dgn pe ntah satu g.
time ni bru aku start enjoy.
kemudian, datang plak Free Love.
agak semangat jgk la Jayzuan (voc free love) perform ari tu smpai darah kepala akibat drpd jump kt crowd then crowd cmpk blk kt stage pale terhantuk kt mne ntah. mau 4-5 jahitan gak r.





muck



harmacy


crowd mkin gila apabila naik plak harmacy. diorg pn main 3 lagu. nmpk la riuh tempat tu start diorg perform lgu riuh. hahaha. kemudian naik plak geng Pesawat. ni kali pertama aku tgk pesawat mendarat.hahahaa. mmg btol kte halim band ni live power. mmg power pn. diorg mmg rox. crowd mcm dh xbleh kawal dh bila diorg main lagu mirage yg kuar kt radio tu.hum. pastu giliran Bunkface plak perform. ramai bdk2 ipoh mnt band ni. hum. crowd dh tak tentu arah sampai aku2 kne tolak.hahaha

Pesawat

Bunkface


lassssttt kali. mcm biasa band yang paling ramai dpt sorakan kt situ Bittersweet. diorg mmg smart dan best. time diorg main lagu Capital E, crowd dah xbleh dihentikan lagi utk brjoget zapin kt situ. abes sekuriti-sekuriti sume lari. hahaha. diorg perform lgu bru yang bunyi ala-ala the charlatan skit (ke banyak). tp mmg crowd kt ipoh cool. tp bdk2 yg byk. tu yg xbest tu. budak2 duk umah main guli ok r. hahahahaha


Bittersweet

bju ni aku dpt free. dj dina bg ari tu. hahahah.

3 comments:

~BOCAH RAGEL said...

C.O.O.L. !!!
patut la mempunyai intipati seorang penghibur.
rjin mncari influence.
bgus2.

purple puppet said...

dh lme x pg pesta sebegini...;j

Naz said...

byk la ko atoi!