Tuesday, May 12, 2009

tahniah kawan-kawan

alhamdulillah, show dramatari di taman budaya kuala lumpur dah pun habis.


show kali ni paling bermakna bagi aku sebab kali pertama kelas aku perform di luar dan sume ni hasil kami sendiri.haha.terima kasih jugak kt cendekia semenda di bahagian managment.kalau xde diorag ni aku x tau la, maybe kami masih x berkembang


rama dan sita

aku bangga sebab kawan-kawan aku dari 113 mahupun 114 telah bertungkus lumus dan bekerjasama walaupun dihalau,di maki.....hahaha.bagus.harap sampai ke hari-hari yg akan dtg.


TAHNIAH

4 comments:

Coffeeholic said...

congrats...

~Bocah Ragel said...

okay...
lpas ni aku nk tnggu iklan coke ngan festival teater, BERANI MATI!!!!!
yeah...
idup anas!

"skali dah sntuh awan, jgn lupa tanah tempat berpijak"

Naz said...

thanks kak jaja.

to atoi kt atas ni.
spe pulak bawa cerita dongeng ni.
aduh.xpaham aku.aduiiii

Naz Nadhira said...

saye pegi ini teater!