Thursday, December 18, 2008

O.U.X Play Celcom


hilmi,aku dan man

ok.mari kita bercerita tentang gig O.U.X Play di roof top sg.wang plaza.


sumpah ramai.macam2 orang ada. dimulakan dengan persembahan bunkface kul 5. time tu aku malas masuk sbb pack sgt kt dalam, jd aku duduk d luar je tgk.haha.akhirnya aku g minum dlu n jalan2 d sekitar situ.haha. jd band pe yang main aku x tau.




bajet studio


jadi tgh berjalan jalan ,man kata nk balik sbb nk jamm ngn member dia.
ok.jd aku bersama ngn rakan (termasuk awek si man) berjalan2 lagi.
di times sekuir aku terjumpa satu kedai yg blom disewa,kosong,serta ada lighting.haha.
apa lagi bergambar la



the white shoes n the couple company



the sigit perform



setelah penat berjalan, nadia(awek man) dan rakan nk chow kul 8 mlm. ye la.pempuan kan. xelok smpai mlm. jd aku dan kamil serta halim g balik tempat kejadian.
smpai je aku tgk laila lounge tengah main.sumpah sumbang.haha. vokalis xdtg. gitaris nyanyi mcm xnk nyanyi.lagu mawar khayalan diorg tu dh jadi etnik kreatif+balada.bapak slow.

hahaha.

tggu smpai giliran bittersweet perform. crowd dh gila. haha. mmg best. xde bunyi sumbang.bgus.keyboard bunyi sedap.cool la kira. kemudian time the white shoes n the couple company. wah! mmg dsyat. jazz yang memukau setiap insan. dgn vokalis yg agak cun dan menari ala2 comel. sedap. after that butterfingers take over. ramai malaysian yg menyanyikan lagu mereka. diorg ni xyah ckp pe pe. mmg best. otai kot.hahaha. smpai la kemuncak nye The s.i.g.i.t perform. ramai yg dh start kluar dari situ. peluang aku duk depan.hahaha. diorg msuk je atas pentas xde nk tune2 ke check2 ke trus masuk lagu.wah. mmg best. aku meloncat xingt dh.hahaha. diaorg klu boleh nk maen 7 album.hahaha. mmg rock n roll r. haha. sume band2 kt atas ada myspace jd g la klu nk tgk page diorg.



jd spe yg x pegi mmg rugi sbb BANDNYA HEBAT2, FREE, DAN COOL
haha.tp ptut organizer letak 18 thn keatas je bleh masuk. sbb ape?sbb ramai budak sekolah yg x tau pe je.haha.

2 comments:

The way i are said...

bodo..
ruginye aku x pegi..
kau x bagitau pom kau turun en..
wuwuuww..
rugi²..
patah hati nye pasal..

Naz said...

hahaha.
spe suruh ko x g.
aku dh gtaw dlm blog aku yg ku kesan.
saba jaa saba!.
haha